PIC nitroxSzeretnél több időt tölteni a vízalatti élet tanulmányozásával?

Ha igen, akkor jó megoldás lehet a nitrox. A nitrox egy olyan légzőgáz, melyben az oxigén részaránya akár 40% is lehet, viszont kevesebb nitrogént tartalmaz. Ez lehetőséget teremt hosszabb idejű no dekompressziós merülések végrehajtására és még a mélységi mámor kialakulásának esélye is elenyésző.  A tanfolyamot elvégezve maximum 40 százalékos nitrox használatára leszel jogosult. A tanfolyamon szerzett tudás akkor is hasznodra válik majd, ha a későbbiekben technikai búvártanfolyamokra szeretnél jelentkezni.

Előzetesen 20 merülés és minimum nyíltvízi búvár (Open Water Diver) minősítés szükséges.

PIC wreckFantasztikus kalandok részese lehetsz ha a tanfolyam elvégzése után megfelelő tudás birtokában, vízalatti roncsok felfedezésére indulsz.

Roncsmerülés közben szinte egy időutazáson veszel részt, de látni fogod, hogy a rég elsüllyedt hajókat, repülőket milyen gyorsan magába fogadja a természet, hiszen mint egy mesterséges zátony nagyon sok élőlénynek nyújtanak otthont és búvóhelyet.

Haladó nyíltvízi búvár (Advanced Open Water Diver) minősítés és 24 nyíltvízi merülés szükséges a tanfolyam elkezdéséhez.

PIC deepTapasztalt nyílt vízi búvárként érdekel, milyen élővilág vagy izgalmas hajóroncsok várnak rád az általad még nem látogatott mélységekben? A tanfolyam sikeres elvégzése után átlépheted a 30 méteres határt, de felkészült leszel akár az 50 méteres maximum mélységbe történő merülésre is. Az oktatás során sokat fogsz tanulni a dekompressziós merülésekről és már az uszodai gyakorlatokat is dupla palackos légzőkészülékkel fogod végrehajtani. A tanfolyam komolyságát már az előfeltételek is tükrözik.

Betöltött 18 életév, haladó nyíltvízi búvár végzettség (Advanced Open Water Diver) és minimum 50 igazolt merülés szükséges a jelentkezéshez.

szárazruhás búvártanfolyamBúvárkodni nem csak nyáron, vagy trópusi vizekben érdemes, mert nagyon sok felfedezni valót találsz különböző tavakban és hidegebb évszakokban történő tengeri merülések közben is.

A szárazruha óriási előnye, hogy  hidegebb vizekben is merülhetsz benne hiszen a különböző vastagságú alá öltözetek komfortossá teszik a búvárkodást akár télen is.  A szárazruhás búvártanfolyam során elsajátíthatsz mindent, ami ennek a  különleges felszerelésnek a biztonságos használatához  szükséges.

Jég alá merülő búvártanfolyamEz elsőre hideg kalandnak tűnhet, de a máskor zavaros tó vize a jég alatt letisztul, jó látótávolságot biztosítva. Merülés közben felnézve a jégpáncélon átsütő nap felejthetetlen élményt nyújt.  A búvártanfolyam elvégzése után már nemcsak meleg trópusi vizekben, hanem akár befagyott tavakban is merülhetsz.

fotográfus búvár oktatás, búvároktatásHa nemcsak felfedeznéd a víz alatti világot, hanem meg is örökítenéd a szépségeit, hogy mások is a te szemeddel láthassák, akkor a fotográfus búvár oktatás az ideális választás.

Ezen a búvártanfolyamon nem csak kitűnő fényképek készítésének fortélyairól fogsz tanulni,  hanem a víz alatti élőlényekkel kapcsolatos tudásodat is bővítheted. Ne feledd a jó vízalatti fotók készítésének elengedhetetlen feltétele a jó lebegőképesség, mert egy díjnyertes fénykép sem ér annyit mint a legkisebb letört korall.

A búvároktatásra való jelentkezéskor minimum 24 igazolt merüléssel, és haladó nyíltvízi búvár (Advanced Open Water Diver) minősítéssel kell rendelkezned.

éjszakai búvár oktatásAz éjszakai búvár oktatás az egyik legnépszerűbb búvártanfolyam, mert a tengerek mélye nem csak nappal rejt érdekességeket, egyes élőlények az éj leple alatt kelnek útra zsákmány után kutatva. Ha szeretnél betekintést nyerni a tengerek világának éjszakai életébe, végezd el az éjszakai búvár tanfolyamot!

Az éjszakai búvár oktatás megkezdéséhez nem kell sokat várnod, mert a jelentkezéshez csak tíz igazolt merülés és nyíltvízi búvár (Open Water Diver) minősítés szükséges.