Bázisok

Bázisok

Szeretnéd tovább mélyíteni búvártudásod, vagy csak egyszerűen célpontot keresel egy búvárkodós nyaraláshoz?

Válassz a báziskeresőből egy minősített UEF bázist! A UEF búvárbázisoknak és oktatóknak szigorú követelményrendszernek kell megfelelniük, ezért bátran ajánljuk szolgáltatásaikat. Bármelyik bázist választhatod, de előtte szeretnénk egy kis útmutatást adni a UEF búvárbázisokról.

Alkategóriák

UEF Partner Dive Center (1)

Ezeken a bázisokon ismerik a UEF minősítési szabályzatát ezért tökéletesen tudják, hogy a búvárvégzettségeid alapján milyen merülésekre vihetnek el téged. A Partner Dive Centerekben nem dolgozik minősített UEF oktató, ezért itt nem tudsz további UEF tanfolyamokat elvégezni.

Elemek megtekintése...

UEF Training Dive Shop (2)

Ezekben a búvárboltokban minősített UEF oktató segítségével tanulhatsz búvárkodni. Természetesen búvárfelszerelések széles skálájából is válogathatsz kedvedre, de megtalálod a UEF összes tananyagát és ruházati kiegészítőit is.

Mindegyik bázison szeretettel várnak de ne feledd, ha szeretnéd magad továbbképezni egy újabb UEF tanfolyamon, akkor UEF Training Dive Centert vagy UEF Training Dive Shopot kell választanod.

Elemek megtekintése...

UEF Partner Dive Shop (0)

A partner búvárboltokban a minőségi búvárfelszerelések mellett a UEF összes tankönyvét és tananyagát is megvásárolhatod, de ha egy kitűnő minőségű UEF pólót vagy baseballsapkát keresel, itt azt is megtalálod.

Elemek megtekintése...

UEF Training Dive Center (9)

A training centerekben minősített UEF oktató dolgozik, aki nem csak merüléseid közben segít neked, de ha kedved tartja tovább is képez egy újabb tanfolyamon, hogy még változatosabb merülésekre vállalkozhass.

Elemek megtekintése...