Búvároktatás

éjszakai búvár oktatásAz éjszakai búvár oktatás az egyik legnépszerűbb búvártanfolyam, mert a tengerek mélye nem csak nappal rejt érdekességeket, egyes élőlények az éj leple alatt kelnek útra zsákmány után kutatva. Ha szeretnél betekintést nyerni a tengerek világának éjszakai életébe, végezd el az éjszakai búvár tanfolyamot!

Az éjszakai búvár oktatás megkezdéséhez nem kell sokat várnod, mert a jelentkezéshez csak tíz igazolt merülés és nyíltvízi búvár (Open Water Diver) minősítés szükséges.

fotográfus búvár oktatás, búvároktatásHa nemcsak felfedeznéd a víz alatti világot, hanem meg is örökítenéd a szépségeit, hogy mások is a te szemeddel láthassák, akkor a fotográfus búvár oktatás az ideális választás.

Ezen a búvártanfolyamon nem csak kitűnő fényképek készítésének fortélyairól fogsz tanulni,  hanem a víz alatti élőlényekkel kapcsolatos tudásodat is bővítheted. Ne feledd a jó vízalatti fotók készítésének elengedhetetlen feltétele a jó lebegőképesség, mert egy díjnyertes fénykép sem ér annyit mint a legkisebb letört korall.

A búvároktatásra való jelentkezéskor minimum 24 igazolt merüléssel, és haladó nyíltvízi búvár (Advanced Open Water Diver) minősítéssel kell rendelkezned.

Vezetőbúvár oktatás, búvároktatásMentőbúvár minősítéssel, háromféle speciális merülési fajtából  való jártasságot igazoló végzettséggel és legalább 100 merüléssel rendelkező búvárok tudásukat vezetőbúvár oktatás (Master Scuba Diver) során kitüntető minősítéssel ismertethetik el.

A vezetőbúvár oktatás azoknak előnyös akik nem szeretnének hivatásos búvárvezetővé vagy oktatóvá válni.

Nyíltvízi búvártanfolyam (Open Water Diver - OWD)A nyíltvízi búvártanfolyam során elsajátítod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait. Az uszodai merüléseken végrehajtott gyakorlatok felkészítenek az igazi kalandra, a nyílt vízi merülésekre.

A minimum négy nyílt vízi merülésen már az uszodai foglalkozásokon tanultakat fogod alkalmazni. Ha időbeosztásod nem teszi lehetővé az elméleti előadásokon való részvételt, akkor az oktatódtól kapott kitűnő UEF búvároktatási anyagok segítségével otthon is felkészülhetsz az elméleti vizsgára. Természetesen oktatód ebben az esetben is ellenőrizni fogja, hogy haladsz a tananyag elsajátításában és segít ha valamiben elakadsz.

Szabadtüdős búvároktatás (Snorkel Diver - SD)A légzőkészülék nélküli merülések óriási élményt jelentenek és javíthatod vízbiztonságodat, fizikai kondíciódat és merülési technikádat is.

A szabadtüdős búvárkodás ugyan sok helyen elérhető akár búvárbázis segítsége nélkül is, de egy szabadtüdős tanfolyamon nagyon sokat tanulhatsz a felszerelések helyes használatáról, a vízalatti élővilágról és kiegyenlítési technikákról is.

A szabadtüdős búvártanfolyam kiváló alapot jelent a légzőkészülékes búvár képzéshez, ha folytatni szeretnéd a kalandot.

Gyermekbúvár tanfolyamHa szeretnéd, hogy gyermeked is megismerkedjen a különleges víz alatti világgal, illetve a gyermek tud úszni, és jó a vízbiztonsága, a búvártanfolyam elvégzése után búvároktatóval vagy merülésvezetővel uszodai merüléseket végezhet, maximum 3 méteres mélységig.

A víz alatti gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek szinte játszva sajátíthassák el a búvárkodás alapjait. Az elméleti képzést segítő tankönyv megírásában szinte egyedülálló módon 8-10 éves gyerkőcök is részt vettek, és sajátos szemléletű javaslataikkal hozzájárultak a UEF gyermekbúvár tankönyv kimagasló sikeréhez.

Gyermekbúvár tanfolyamGyermekbúvár tanfolyam