Minőség/színvonal biztosítása

cmas logoHa egy új ismeret elsajátítása mellett döntesz, fontos, hogy megtaláld azt az iskolát, ahol ezt a legmagasabb színvonalon sajátíthatod el. Az alábbiakban meggyőződhetsz arról, hogy a UEF búvártanfolyamain valóban kiváló minőségű oktatásban részesülsz. Az egész oktatási rendszer kiemelkedő minőségét garantálja, hogy a UEF a Búvár Világszövetség (CMAS) tagja.

Nemzetközi színvonalú tananyagot adunk

Oktatóinkat és rajtuk keresztül a tanítványokat folyamatosan nemzetközi színvonalú tananyagokkal látjuk el, ezzel is segítve őket a búvárrá válás különböző lépcsőfokain való továbblépésben. A kiváló minőségű, a gyakorlatban is remekül alkalmazható tananyagok elengedhetetlen fontossággal bírnak a biztonságos merülések végrehajtásához. Szabályzatainkat a nemzetközi trendek változásainak megfelelően folyamatosan módosítjuk, így az oktatók, és rajtuk keresztül a hallgatók is mindig tisztában lesznek az aktuális szabályokkal, technológiákkal és módszerekkel.

Folyamatosan aktualizáljuk a tananyagot

Tisztában vagyunk vele, hogy mint minden más tudományág, a búvárkodással kapcsolatos ismeretek is folyamatosan változnak, fejlődnek. Ezért rendszeresen aktualizáljuk a tananyagainkat: figyelemmel kísérjük a szakma újdonságait, és amit érdemesnek tartunk arra, hogy hallgatóink is megismerjék, azt beépítjük az oktatási anyagokba. Így biztos lehetsz benne, hogy nem egy öt éve még releváns, de ma már elavult tankönyvet veszel kézbe, amikor felütöd kiadványaink egyikét – akár tanulsz, akár tanítasz belőle –, hanem a legújabb, aktuális ismeretanyagot sajátíthatod el a segítségével.

Oktatóknak is profi tananyagot biztosítunk

Mi nemcsak búvárokat és búvároktatókat képzünk, hanem a már végzett oktatóknak is lehetőséget biztosítunk arra, hogy leendő tanítványaiknak a legkorszerűbb ismereteket adhassák át, így megtaníthassák őket biztonságosan merülni. Profi és folyamatosan aktualizált tananyagaink segítségével a búvároktatók mindent megtaníthatnak a hallgatóknak, amit erről a sportról tudni kell.

A legbiztonságosabb módszerrel, búvárkomputerrel merülünk

Napjainkban életünk minden szegmensében megtalálhatók a komputerek. Nincs ez másként a víz alatt sem. A búvárkodás biztonságos sport, azonban fontos, hogy betartsunk bizonyos szabályokat. A merülések előtt tudnunk kell bizonyos adatokat, többek között például a merülés időtartamát vagy a legnagyobb mélységet. Ezek alapján különböző táblázatok vagy búvárkomputerek segítségével kalkulálhatjuk ki, hogy mennyi időt tölthetünk a víz alatt. A merüléseket minden esetben előre meg kell tervezni de sajnos a táblázatok nem elég rugalmasak, búvárórát és mélységmérőt is igényel használatuk és még a merülés szempontjából nagyon fontos emelkedési sebességet sem mérik. Ezen okok miatt a UEF inkább a búvárkomputer használatát helyezi előtérbe. A legtöbb búváriskola merülési táblázatok használatára tanítja búvárait , és csak ajánlja a búvárkomputer használatát; a UEF viszont halad a korral és már az első nyíltvízi merülés megtervezésénél és végrehajtásánál is kötelezővé tette használatát, hiszen csak így lehet igazán biztonságos a búvárkodás.

Tovább a kategóriában: « A UEF-ről UEF Partnerek »