A UEF-ről

A UEF-ről

konyv kartya logbook Az UEF (Underwater Explorers’ Federation, azaz Víz alatti Felfedezők Szövetsége) egy korszerű búvároktatási rendszer, amely ötvözi magában a könnyűbúvárképzés elmúlt 50 évének tapasztalatait a legújabb módszerekkel és technológiákkal.

Főként búvároktatókat képzünk, akik az általunk kifejlesztett és elkészített szabályzatok, könyvek és egyéb oktatási anyagok segítségével búvárkodást tanítanak az érdeklődőknek. Tananyagainkat nem csak oktatóknak, hanem mindazoknak kínáljuk akik hobbi szinten szeretnék elsajátítani ezt a csodálatos, nem mindennapi sportot.Tananyagainkat folyamatosan aktualizáljuk.

Oktatóinkat és tanítványainkat folyamatosan újabb és újabb nemzetközi színvonalú tananyagokkal látjuk el; ezek segítségével sikeresen haladhatnak felfelé a búvárrá válás lépcsőfokain. Ezek a tananyagok elengedhetetlenek a biztonságos merülések végrehajtásához és az elsajátított tudás szinten tartásához. Oktatási anyagaink mindig aktuálisak, hiszen folyamatosan módosítjuk őket a nemzetközi trendek változásainak megfelelően. Hobbi- és hivatásos tanfolyamokat egyaránt kínálunk.

Gyermekeket és felnőtteket is tanítunk, akár 8 éves kortól. Kezdőket, oktatókat és speciális búvárokat (nitrox, fotós, roncs vagy mélymerülő búvár) egyaránt képzünk. A UEF rendszerében majdnem harminc különböző búvártanfolyamot kínálunk, ezért biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. A tanfolyamok mindig vizsgával zárulnak, és az újdonsült gyermek és felnőtt búvárok, akár azonnal kézbe vehetik tudásukat bizonyító búvárigazolványukat. A víz alatti világ és a természet rajongóiként tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. Ha érdekel a búvárkodás, nézd meg, melyik lenne a számodra ideális tanfolyam. Böngészd át UEF búvártanfolyamok aloldalunkat és utána válassz egy kedvedre való UEF búváriskolát

Tovább a kategóriában: Minőség/színvonal biztosítása »