Szabadtüdős búvároktatás (Snorkel Diver - SD)A légzőkészülék nélküli merülések óriási élményt jelentenek és javíthatod vízbiztonságodat, fizikai kondíciódat és merülési technikádat is.

A szabadtüdős búvárkodás ugyan sok helyen elérhető akár búvárbázis segítsége nélkül is, de egy szabadtüdős tanfolyamon nagyon sokat tanulhatsz a felszerelések helyes használatáról, a vízalatti élővilágról és kiegyenlítési technikákról is.

A szabadtüdős búvártanfolyam kiváló alapot jelent a légzőkészülékes búvár képzéshez, ha folytatni szeretnéd a kalandot.

Nyíltvízi búvártanfolyam (Open Water Diver - OWD)A nyíltvízi búvártanfolyam során elsajátítod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait. Az uszodai merüléseken végrehajtott gyakorlatok felkészítenek az igazi kalandra, a nyílt vízi merülésekre.

A minimum négy nyílt vízi merülésen már az uszodai foglalkozásokon tanultakat fogod alkalmazni. Ha időbeosztásod nem teszi lehetővé az elméleti előadásokon való részvételt, akkor az oktatódtól kapott kitűnő UEF búvároktatási anyagok segítségével otthon is felkészülhetsz az elméleti vizsgára. Természetesen oktatód ebben az esetben is ellenőrizni fogja, hogy haladsz a tananyag elsajátításában és segít ha valamiben elakadsz.

PIC aowdFolytatódjon a felfedezés. A UEF haladó búvártanfolyamot a leggyakoribb speciális merülési fajtákból állítottuk össze, így a jelentkezők megismerkedhetnek a hajós-, az éjszakai-, az áramlás- és a roncsok körüli merülésekkel, a víz alatti tájékozódással, és sikeres vizsga esetén akár 30 méteres mélységig merülhetnek hasonlóan képzett társukkal, vagy búvárvezetővel.

Nyílt vízi búvártanfolyam (Open Water Diver) igazolvány és húsz igazolt merüléssel a birtokodban már el is kezdheted a tanfolyamot.

mentőbúvár tanfolyam, búvártanfolyamEzt a búvártanfolyamot nem érdemes kihagyni, mert talán az egyik legizgalmasabb.

A mentőbúvár tanfolyam résztvevőjeként továbbfejlesztheted magadban az önmentés képességét, de megtanulsz segíteni esetleg bajbajutott búvártársadon is. A búvárkodás általában nyugodt elfoglaltság, de a mentőbúvár tanfolyam nyílt vízi részébe beépített szituációs gyakorlatokon  garantáltan fel fogsz pörögni.

Vezetőbúvár oktatás, búvároktatásMentőbúvár minősítéssel, háromféle speciális merülési fajtából  való jártasságot igazoló végzettséggel és legalább 100 merüléssel rendelkező búvárok tudásukat vezetőbúvár oktatás (Master Scuba Diver) során kitüntető minősítéssel ismertethetik el.

A vezetőbúvár oktatás azoknak előnyös akik nem szeretnének hivatásos búvárvezetővé vagy oktatóvá válni.