Megjelent a UEF Gyermekbúvár könyv

20130305 uef gyermekbuvar 3Megjelent a UEF legújabb, gyermek búvároktatáshoz készült tankönyve. A hivatalos könyvbemutatóra 2013. március 2-án került sor a budapesti Sportházban, ahol az érdeklődő gyermekek nemcsak személyesen találkozhattak a könyv szerzőjével, de ki is próbálhatták a merülést.

A UEF hetedik tankönyve az eddig megjelent könyvek sorába tökéletesen illeszkedő 115 oldalas kiadvány, melyet Kerékgyártó Attila írt. A könyvet Selmeczi Dániel búvárfotográfus igényes fényképei és Agócs Írisz kedves figurái illusztrálják. A tartalom két fő részből áll, amelyeken egy kitalált kisfiú, Torti figurája vezeti végig az olvasót. Az első rész a kisebb (8-10 éves), míg az utolsó a nagyobb (10 év felett) víz alatti felfedezőknek szóló ismereteket tartalmazza, vagyis a könyv lefedi mindkét gyermekbúvár minősítés (Gyermekbúvár és Haladó gyermekbúvár) ismeretanyagát. Gyermekbúvár, tehát gyermekeknek íródott, azonban nyelvezete miatt a felnőttek számára is szórakoztató olvasmánynak ígérkezik, a búvároktatók pedig bizonyosan haszonnal forgathatják majd. A könyv különlegessége, hogy a kézirat lektorálásban gyermekek is részt vettek, észrevételeik alapján pedig a megjelenés előtt több módosítás is történt.

A könyvbemutatón és az azzal egybekötött próbamerülésen készült fotók megtekinthetők a UEF hivatalos Facebook oldalán >>

A könyv ára: 4 600 Ft

Megvásárolható a UEF búvárbázisokon és a búvároktatóknál, illetve a központi irodában.

Tovább a kategóriában: Az év búvárfotósa 2014 »